Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek

Başkan Ercan, Mahalle Muhtarları ve Dernek Temsilcileri ile Buluştu

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, İstasyon Mahallesi Muhtarı Yaşar Ürün ve Mucurlular Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Veysel Eken ile bir araya gelerek  nazik ziyaretleri için teşekkür etti ve sosyal dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Bu ziyaretler, Sincan’daki sosyal dayanışmanın ve iş birliğinin güçlenmesine önemli katkılar sağlıyor. Başkan Ercan’ın bu tür etkinliklerle mahalle sakinleriyle sürekli iletişim halinde olmayı hedeflediği belirtildi.

Bu dayanışma işbirliğini güçlendirir

Ayrıca, Mucurlular Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Veysel Eken ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür eden Ercan, Kırşehirli hemşehrilerine selamlarını iletti. “Mucurlular Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Sn. Veysel Eken ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor; Kırşehirli hemşehrilerimize selamlarımı iletiyorum,” dedi.

Son olarak, Anadolu Cemevleri Derneği Başkanı Bayram Erdem ve beraberindeki heyeti de kabul eden Başkan Ercan, "Anadolu Cemevleri Derneği Başkanı Sn. Bayram Erdem ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Birliğimiz, dirliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun," sözlerini kaydetti.

Kaynak: Hazal Ergen