Temmuz ayında başlayan bu kültürel etkinlik, Başkentlileri ücretsiz olarak Yeşilçam’ın unutulmaz filmleriyle buluşturuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenleneN "Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri” etkinliği devam ediyor. 

“Sandalyeni Kap Gel” Sloganıyla Yeşilçam Rüzgarı Esiyor

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen “Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri”, her hafta farklı bir Yeşilçam klasiğiyle izleyicileri buluşturuyor. Bu hafta, Türk sinemasının efsane isimleri Münir Özkul ve Adile Naşit'in başrollerini paylaştığı “Bizim Aile” filmi, açık hava sineması deneyimi sunan Atatürk Orman Çiftliği Yaşam Parkı’nda gösterildi.

Açık Havada Nostalji Dolu Bir Akşam

Başkentliler, açık havada film izlemenin keyfini yaşarken, etkinliğe katılanlara ücretsiz limonata, patlamış mısır, pamuk şeker ve gazoz gibi ikramlar sunuldu. Ailesiyle birlikte nostaljik bir akşam geçirmek isteyenler için ideal olan bu etkinlik, Başkentlilere hem geçmişin anılarını tazeleme hem de keyifli vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Etkinlikler 14 Eylül’e Kadar Sürecek

“Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri”, 14 Eylül’e kadar her cumartesi akşamı saat 21.00’de farklı bir Yeşilçam filmi ile devam edecek. İşte ilerleyen haftalarda gösterilecek filmler ve tarihleri:

Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da

  • 17 Ağustos: Sev Kardeşim
  • 24, 31 Ağustos ve 7, 14 Eylül: Hababam Sınıfı Serisi

Muhabir: Haber Bülteni