Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nın üçüncü gününde, başkentli milli sporcular Fatih Çelik ve Gamze Gürdal önemli bir başarıya imza atarak Türkiye'ye çifte bayram yaşattı. Erkekler K44 70 kiloda Fatih Çelik ve kadınlar K44 57 kiloda Gamze Gürdal, gümüş madalya kazandı.

Kayserispor'da teknik direktör fırtınası: Son 10 sezonda 20 değişim! Kayserispor'da teknik direktör fırtınası: Son 10 sezonda 20 değişim!

Türkiye'nin Zafer Günü

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda, Türkiye'nin Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda elde ettiği 4 madalya arasında 1'i altın, diğerleri ise gümüş madalya olarak dikkat çekti. Bu başarı, başkentli sporcuların ve Türkiye'nin gurur kaynağı oldu.

Mansur Yavaş’tan Tebrik Mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ABBEGOSpor'un madalya kazanan sporcularını tebrik etti. Yavaş, Fatih Çelik ve Gamze Gürdal'ın başarılarını vurgulayan açıklamasında, "ABBEGOSpor’umuzun sporcusu Fatih Çelik, gümüş madalyayla bizleri gururlandırdı! Mücadelen için teşekkürler Fatih! Ayrıca, Gamze Gürdal'ın da gümüş madalyasıyla büyük bir başarıya imza attığını belirterek, mücadelen ve azmin için teşekkürler Gamze!" dedi.

Fatih Çelik ve Gamze Gürdal'ın Paris 2024 Paralimpik Oyunları'ndaki performansı, Türkiye'nin uluslararası spor arenasındaki güçlü temsilini bir kez daha gözler önüne serdi. Her iki sporcu da, uluslararası platformda ülkemizi onurlandırarak büyük bir başarıya imza attı.

 
 
Muhabir: İrem Arslan