Başta Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu olmak üzere, aralarında Ankara Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Platformu SÜRKAP, Marmara Bolulular Platformu, Ankara Girişimci Kadınlar Derneği, Ankara Bolulular Derneği, Bolu ilçelerinin Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri ve Bolu İli Arı Yetiştiricileri Birliği’nin olduğu sivil toplum örgütlerinin katılımıyla Ankara Millet Bahçesinde (AKM) gerçekleştirilen Bolu Tanıtım Günleri etkinliği, ziyaretçileri dolu dolu bir içerikle karşılıyor.  

Biri grafik tasarım, biri seramik biblo ve 6’sı fotoğraf olmak üzere toplam 8 serginin açıldığı etkinlikte ‘Bir Türkü; Bin Motif’ grafik tasarım, ‘Bolu’ temalı seramik biblo, ‘Keşfedilmeyi Bekleyen Cennet Seben’, ‘Köroğlu’nun Diyarından…Haneler ve Hamiler’, ‘Kıbrıscık Doğasında Hayat Var’, ‘Kıbrıscık’tan Haneler Hamiler’, ‘Kadrajımdaki Göynük’ ve ‘Dün, Bugün Bolu’ fotoğraf sergileri sanatseverlerle buluşuyor. Bolu Belediyesi Köroğlu Türk Halk Müziği Korosu da verdiği konserlerle izleyicilere keyifli saatler yaşatıyor.

Whatsapp Image 2024 10 06 At 02.15.33-1      

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ETKİNLİĞE DESTEK VERDİ

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) İletişim Fakültesi, Radyo Televizyon ve Sinema Öğretim Elemanı ve aynı zamanda BAİBÜ Basın ve Halkla İlişkiler Md. Yrd. görevini yürüten Fatih Peker, konuya ilişkin haymanagazetesi.org internet haber sitesine verdiği demeçte, “Üniversitemiz, 3-6 Ekim tarihlerinde düzenlenen Bolu Tanıtım Günleri’ne kurduğu stantlarıyla ve panel, sergi, söyleşi, belgesel, konser, halk oyunları gösterisi etkinlikleriyle destek verdi. 4 Ekim’de Bolu gastronomisiyle ilgili bir panel gerçekleşti. Panel, Turizm Fakültesi ve Mengen Meslek Yüksek Okulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyesi hocalarımız ve Mengen Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyeleri tarafından düzenlendi. 5 Ekim’de ise Bolu’da Tarih ve Kültürel Miras konulu bir panel gerçekleştirildi. Ayrıca, Üniversitenin Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi (BAMER)’deki hocalarımızın, öğrencilerimizin ve personelimizin Bolu’yla ilgili çektiği fotoğraflardan oluşan bir sergi ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanlığından Kahramanmaraş'ta tüfekle hastane personelinin tehdit edilmesine ilişkin açıklama yaptı Sağlık Bakanlığından Kahramanmaraş'ta tüfekle hastane personelinin tehdit edilmesine ilişkin açıklama yaptı

Whatsapp Image 2024 10 06 At 02.15.36

Whatsapp Image 2024 10 06 At 02.15.35(1)

Whatsapp Image 2024 10 06 At 02.15.34

Muhabir: Necdet Gürsoy