Kim Kimdir Nereli

Batshuayi'nin eşi kimdir? Amely Maria kimdir?

Fenerbahçe'de sözleşmesi biten Michy Batshuayi'nin Galatasaray'a transferi gerçekleşti. Fenerbahçe'de başarılı bir sezon geçiren ve 43 maçta 24 gol ve 3 asistle dikkat çeken Batshuayi'nin eşi, sosyal medyada tehdit edildiğine dair bir paylaşım yaptı. Amely Maria kimdir? sorusu ise taraftarlar tarafından araştırılıyor. Peki, Batshuayi'nin eşi kimdir? İşte detaylar...

Abone Ol

Amely Maria ve Michy Batshuayi çifti, Galatasaray'a transfer sürecinin ardından taraftarların ve medyanın ilgi odağı olmaya devam ediyor. Çift hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz. İşte detaylar...

Amely Maria Kimdir?

Amely Maria, Fenerbahçe'de oynayan ve bu sezon sözleşmesi sona eren Belçikalı yıldız oyuncu Michy Batshuayi'nin eşidir. Michy Batshuayi ve Amely Maria çiftinin Hera adında bir kız çocukları vardır. 2023 yılında evlenen çift, medya ve taraftarların ilgisini çekmektedir.

Amely Maria Ne İş Yapıyor?

Belçika'da doğup büyüyen Amely Maria, genç yaşta modellik yapmaya başlamıştır. Ülkesinde kısa sürede tanınan Maria, 2013 yılında Instagram'da paylaştığı içeriklerle dikkatleri üzerine çekmiştir. Giyim ve kozmetik markalarının reklam yüzü olan Amely Maria, aynı zamanda televizyon programlarına da katılmıştır.

Michy Batshuayi Eşi İnstagram

Amely Maria, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tehdit mesajları aldığını belirtti. Maria, "Gölgedekilerin neler olup bittiğini bilmediğinizde, masumları suçlamayın. Gerçek suçlular, sorumluluk almayanlardır. Ailemi tehdit edenler ve futbol uğruna çocuğumun ölümünü isteyenler utansın. Siz ise aileden bahsetmeye nasıl cüret ediyorsunuz? Ne kadar utanç verici! Irkçılık ve ölüm tehditleri mi? Tanrı hepinizi görüyor." ifadelerini kullandı. Maria, kısa bir süre sonra bu paylaşımını sildi.

Acun Ilıcalı Ne Demişti?

Acun Ilıcalı, Batshuayi'nin transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Biz isteseydik Batshuayi’yi takımda tutabilirdik. Taraftarlarımız sabırlı olsun" diyerek, Batshuayi'nin transferiyle ilgilenmediklerini açıklamıştı.