Şereflikoçhisar CHP Gençlik Kolları Başkan Adayı olan Batuhan Küçük, baskı ve tehditlere maruz kaldığını belirterek adaylıktan çekildiğini duyurmuştu. Küçük, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa ettiğini yazılı bir açıklama ile duyurdu. Küçük, açıklamasında CHP'ye emanet edilen oyların kalıcı olması için verdiği mücadelenin nasıl sonuçlandığını detaylıca ifade etti.

“CHP YÖNETİCİLERİ HALKIN ARASINA KARIŞMIYOR ALGISINI YIKTIM"

CHP'nin mecliste ayağa kalkması, AK Parti'de espri konusu oldu CHP'nin mecliste ayağa kalkması, AK Parti'de espri konusu oldu

Batuhan Küçük, açıklamasında Cumhuriyet Halk Partisi’ne yönelik çalışmalarını anlatarak, seçim sonrası hızlı bir şekilde sahaya indiğini ve yıllardır var olan "CHP yöneticileri halkın arasına karışmıyor" algısını yıktığını belirtti. Küçük, "İmkan verilseydi, CHP adına neler başarabileceğimizi önümüzdeki ilk seçimde göstermiş olacaktık," dedi.

Küçük, Şereflikoçhisar CHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı'nın kendi ekibiyle çalışmak istemesinin doğal olduğunu ifade ederek, bu durumun demokratik bir zeminde gerçekleşmesi gerektiğinin altını çizdi. Ancak, baskı ve tehdit yoluyla hareket edildiğini ve bu tutumun, ilk seçimde halk tarafından cevabının verileceğini savundu. Küçük, "Burada üzülen maalesef CHP seçmeni olacaktır," diye ekledi.

"PARTİ EMEKÇİLERİNE SAHİP ÇIKILMADI"

Açıklamasında parti emekçilerinin haksızlığa uğradığına değinen Küçük, CHP yönetiminin bu haksızlıklara karşı ses çıkarmadığını belirtti. "Parti yöneticilerine, bugün bana sahip çıkmazsanız yarın bu partide çocuklarınızın, torunlarınızın hakkını savunacak kimseyi bulamazsınız demiştim. Bu yapılanları CHP seçmeni unutmayacaktır," ifadelerini kullandı.

Batuhan Küçük, partiden ayrılmasının nedenlerini sıralarken, kuralsız ve ilkesiz kazanmak yerine doğruluk ve mertlikle kaybetmeyi göze aldığını vurguladı. CHP'nin iç meselelerinin artık kendi sorunu olduğunu belirten Küçük, "Önümüzdeki dönemde aday olup olmayacağım konusunu tartışmak için henüz erken," dedi.

ŞEREFLİKOÇHİSAR İÇİN EL ELE MESAJI

Açıklamasının sonunda, “Şereflikoçhisar İçin El Ele” diyerek birlik mesajı veren Batuhan Küçük, memleket sevgisini ön planda tutarak ilçesi adına en doğru adımları atacağından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini söyledi.

Batuhan Küçük, önümüzdeki dönem için aday olup olmayacağı ya da hangi partiden aday olacağı konusunda henüz bir karar vermediğini belirtse de, zamanı geldiğinde Şereflikoçhisar'ın yararına en doğru kararı alacağını dile getirdi.

Muhabir: Cansel Yıldız