ABB, KPSS puanı üzerinden zabıta alımı yapacak ve başvurular 3 Ekim-11 Ekim 2024 tarihleri arasında kabul edilecek.

Başvurular Online ve Şahsen Alınacak

Duyurudan haberdar olan vatandaşlar, online başvurularını ankara.bel.tr adresi üzerinden yapmaya başladı. Başvuru sürecinde adaylar, gerekli belgelerle birlikte Atatürk Spor ve Sergi Salonu'na şahsen giderek başvurularını tamamlayacaklar.

2-1

Başkan Mansur Yavaş’tan Bilgilendirme

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün başlayan zabıta personeli alımı başvuruları hakkında bilgilendirici bir paylaşımda bulundu. Yavaş, "Belediyemiz 133 zabıta alımı için ilana çıktı. KPSS puanı ile 133 zabıta memuru alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylar, 3-11 Ekim 2024 tarihleri arasında ankara.bel.tr adresinden online başvuru yaptıktan sonra gerekli belgelerle Atatürk Spor ve Sergi Sarayı'na şahsen başvurularını iletebilirler" dedi.

Mustafa Keser, TBMM Açılış Resepsiyonu’nu renklendirdi Mustafa Keser, TBMM Açılış Resepsiyonu’nu renklendirdi

Mülakat Süreci

Başvuruların ardından adaylar için mülakat aşaması da bulunuyor. Mülakatlar 18-24 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu aşamada başarılı olan 133 kişi, Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde zabıta olarak görev yapmaya başlayacak. 

1-1
Devlet kurumlarında yapılan personel alımları, birçok kişi için iş sahibi olmanın kapılarını aralıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin zabıta alımı, istihdam konusunda önemli bir katkı sağlarken, yerel yönetimlerin iş gücü ihtiyacını da karşılamaya yardımcı olacak. 

Kaynak: Haber Merkezi