Yenilen Her Lokma Tehlike: Gıdadaki Hilelerin İl İl Dağılımı! Yenilen Her Lokma Tehlike: Gıdadaki Hilelerin İl İl Dağılımı!

Yüzyıllar boyunca Anadolu topraklarında yaşamış ve bu toprakların ruhunu şekillendirmiş kadınların hikâyelerini anlatan özel yapım, tarihin seyrini değiştiren kadınları sahneye taşıyor. Oyunda, farklı dönemlerde Anadolu'ya damgasını vurmuş kadınlar, Nermin Uğur’un eşsiz yorumu ile hayat buluyor.

Başarılı oyun yazarı Güngör Dilmen’in kaleminden çıkan “Ben Anadolu” oyunu, Nermin Uğur’un yönetmenliğinde sahneleniyor. Bu tek kişilik gösteride, Nermin Uğur sadece yönetmen olarak değil, aynı zamanda oyuncu olarak da karşımıza çıkacak. Uğur’un performansı, Anadolu’nun güçlü kadın karakterlerini sahneye taşırken, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

BU AKŞAM PANORA ACTOR STUDİO’DA

“Ben Anadolu” oyunu, sadece bir tiyatro performansı değil, aynı zamanda bir tarih yolculuğu. Anadolu'nun çeşitli dönemlerine tanıklık etmiş kadınların yaşamları ve mücadeleleri, Nermin Uğur’un etkileyici performansı ile izleyicilere sunulacak.

Eşsiz eser, Ankaralı sanatseverlerle buluşmak üzere bu akşam saat 20.00’de Panora Actor Studio’da sahnelenecek.

Muhabir: Hacer Koca