Bursa'da sağlıklı, hijyenik ve kaliteli ürünleri vatandaşlara ulaştıran Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden BESAŞ, “Herkes süt içsin” diyerek 1 litrelik pastörize günlük sütün fiyatını 39.90 TL’den 29.90 TL’ye düşürdü.

Türkiye'nin en büyük inşaat projesi: Adıyaman'da büyük deprem konutları projesi sürüyor Türkiye'nin en büyük inşaat projesi: Adıyaman'da büyük deprem konutları projesi sürüyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bir yandan çiftçilerin ürünlerini değerlendirirken, diğer yandan da Bursalıları sağlıklı gıdalarla buluşturmayı hedefliyor. BESAŞ, Orhaneli, Harmancık, Keles ve Büyükorhan ilçelerindeki hayvancılığı desteklemek adına düzenli süt alımına devam ediyor. Hastalıktan ari ruhsatlı işletmelerden alınan sütler, BESAŞ Keles Süt Tesisleri’nde işlenerek Bursalıların sofralarına ulaştırılıyor.

Bu kapsamda, pastörize günlük süt, ayran, yoğurt, süzme yoğurt, klasik beyaz peynir, gurme kaşar, tost peyniri, krem peynir ve lor gibi ürünler üretiliyor. “Sağlıklı beslenmek herkesin hakkı” sloganıyla hareket eden BESAŞ, tüketiciye kaliteli ürünü daha uygun fiyata ulaştırmak için 1 litre içime hazır taze sütün fiyatını 39.90 TL’den 29.90 TL’ye düşürdü.

Bu indirim, BESAŞ’ın 500’e yakın satış noktası ve marketlerde geçerli olacak. 7’den 70’e herkesin süt içmesini teşvik etmek amacıyla yapılan bu indirimle, sağlıklı beslenme herkes için daha erişilebilir hale gelecek.

Kaynak: İHA