Spor

Beşiktaş'ın Süper Kupa zaferi coşkuyla kutlandı

Beşiktaş, Galatasaray'ı 5-0 yenerek Süper Kupa'yı kazandı ve bu büyük zafer, siyah beyazlı taraftarlarla birlikte Nevzat Demir Tesisleri'nde büyük bir coşkuyla kutlandı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ve Beşiktaşlı futbolcular, kupayı kaldırarak taraftarın sevincine ortak oldular.

Abone Ol

Turkcell Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Beşiktaş, şampiyonluğunu kutlamak için Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne döndü. Takım, burada kendilerini bekleyen bir grup taraftar tarafından coşkuyla karşılandı.

Taraftarların Coşkulu Karşılama Anları

Tesislerin önünde bekleyen taraftarlar, şampiyon oyuncular ve teknik heyet için özel bir karşılama düzenledi. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst liderliğindeki takım, geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan yardımcı antrenör Serdar Topraktepe ve Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile birlikte, otobüsten inerek taraftarları selamladı.

Futbolcular ve Taraftarlar Arasında Büyük Coşku

Taraftarlar ve futbolcular arasında büyük bir coşku yaşandı. Beşiktaşlı futbolcular ve teknik ekip, kupayı kaldırarak taraftarların sevincine ortak oldu ve unutulmaz anlar yaşandı.