Kim Kimdir Nereli

Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva’nın sevgilisi kimdir?

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Beşiktaş, transfer döneminde dikkat çeken bir hamle yaparak Portekizli golcü Rafa Silva’yı kadrosuna kattı. 31 yaşındaki futbolcu, İstanbul’a gelerek Siyah-Beyazlı kulüple resmi sözleşmeyi imzaladı. Futbol sahasındaki yetenekleri kadar özel hayatıyla da merak konusu olan Rafa Silva, sevgilisi Claudia Duarte ile birlikte dikkatleri üzerine çekiyor.

Abone Ol

Beşiktaş’ın yeni transferi Rafa Silva, Türkiye’de hem sportif başarılarıyla hem de özel hayatıyla geniş bir hayran kitlesi edinmiş durumda. Silva’nın sahadaki performansı kadar sevgilisi Claudia Duarte ile olan ilişkisi de taraftarlar arasında merak konusu olmaya devam ediyor.

CLAUDİA DUARTE KİMDİR?

Rafa Silva’nın sevgilisi Claudia Duarte’nin mesleği birçok kişiyi şaşkına çevirdi. Lizbon’da beden eğitimi öğretmeni olarak çalışan Claudia Duarte, Silva’nın maçlarını büyük bir tutkuyla tribünden izliyor. Çiftin evli olmadığı ve şu ana kadar çocuklarının bulunmadığı biliniyor. Özel hayatlarını medyadan uzak tutmayı tercih eden çift, sosyal medya hesaplarını da bu doğrultuda yönetiyor. Claudia Duarte’nin Instagram hesabı @claudiaduaartec, yaklaşık 10 bin takipçiye sahip ve gizliliğini koruyarak kullanılıyor.

RAFA SİLVA'NIN KARİYERİ

Rafa Silva, Beşiktaş’a transfer olarak Türk futbol camiasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. 17 Mayıs 1993 tarihinde Portekiz’in Forte da Casa bölgesinde doğan Silva, futbol kariyerine forvet arkası oyuncusu olarak başladı ve sağ kanat ile sol kanatta da forma giyebiliyor. 2016-2017 sezonunda 16 milyon Euro bonservis bedeliyle Braga’dan Benfica’ya transfer olan Silva, bu sezon oynadığı 30 maçta 14 gol ve 12 asistlik performans sergiledi.

BİRÇOK ŞAMPİYONLUK VE KUPA GÖRDÜ

Silva, kariyerinde Avrupa Şampiyonası, UEFA Uluslar Ligi, 3 Portekiz Ligi Şampiyonluğu, 2 Portekiz Kupası ve 2 Portekiz Süper Kupası kazandı. Benfica formasıyla çıktığı 326 maçta 94 gol ve 79 asist yapan başarılı oyuncu, Braga formasıyla ise 127 maçta 26 gol ve 18 asistlik katkı sağladı. Portekiz Milli Takımı ile 25 maçta 800 dakika süre alan Silva, 4 asist yaparken gol atma başarısı gösteremedi.