Geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş'a katılan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Ernest Muçi, siyah-beyazlı kulüpte beklenen performansı sergileyemedi. Takımda mutsuz olduğu belirtilen Arnavut oyuncunun, menajerinin önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek transfer görüşmeleri yapacağı ifade ediliyor. Kulüp yönetiminin de, Ocak ayında Muçi'nin transferi için görüşmelere başlamayı planladığı iddia edildi.

Performansı Düşüşte

Portekizli yıldız Rafa Silva'nın gölgesinde kalan Ernest Muçi'nin, bu durumdan olumsuz etkilendiği ve motivasyonunun düştüğü belirtiliyor. Özellikle Joao Mario'nun takıma katılmasıyla birlikte aldığı sürelerin daha da azaldığına dikkat çekiliyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un da Muçi'nin son dönemdeki antrenman performansından memnun olmadığı, bu sebeple oyuncuya şans vermediği söyleniyor.

Van Bronckhorst'un Açıklamaları

Hollandalı teknik adam, Beşiktaş'a ilk geldiğinde Muçi hakkında, "Onu ilk gördüğümde birazcık keyifsizdi. Avrupa Şampiyonası'nda süre alamamıştı. Bunlardan biraz etkilenmişti ve canı sıkkındı. Yaptığımız transferlerden de sanki biraz etkilenmişti. Rafa olsun, Ciro olsun. Sezona çok iyi başlamadı" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında tartışmalı pozisyon krizi Fenerbahçe ve Galatasaray arasında tartışmalı pozisyon krizi

Ersin Destanoğlu da Ayrılık Kapısını Araladı

Beşiktaş'ta uzun süredir yedek kulübesinde bekleyen genç kaleci Ersin Destanoğlu'nun da devre arasında takımdan ayrılma düşüncesinde olduğu öğrenildi. Taraftarın eleştirileri ve Mert Günok'un gerisinde kalması, genç kaleciyi farklı bir takıma transfer olma fikrine yönlendirdi.

Frankfurt Maçı Dönüm Noktası Oldu

Ersin Destanoğlu'nun ayrılma isteğinde, son Frankfurt maçında taraftarın kendisine yönelik tepkilerinin önemli rol oynadığı belirtiliyor. Genç kalecinin, uygun bir teklif gelmesi halinde daha fazla forma şansı bulabileceği bir kulübe transfer olmaya sıcak baktığı ifade ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi