Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 17.00'de İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener ile Beştepe’de bir araya geliyor.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde İYİ Parti’nin başarısız olmasından sonra aday olmayacağını açıklayan ve Meral Akşener, İYİ Parti Olağan Kongresi’nde Müsavat Dervişoğlu’nun genel başkan seçilmesinin ardından siyasete veda etmişti.

Bir süredir kamuoyu ve medyadan uzaklaşan Meral Akşener’in bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Beştepe’de görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek

Görüşmenin yapılacağını Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 17.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İYİ Parti eski Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i kabul edecektir.”

Sürpriz görüşmede siyaset ve ülke gündemine ait konuların ele alınması beklenirken, görüşme sonrası ise herhangi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı netleşmedi.

Muhabir: Haber Bülteni