Toplantıda konuşan Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, öğrenci servislerinin sıkı bir şekilde denetlenmesi gerektiğini belirterek, öğrenci güvenliği konusunun titizlikle takip edilmesini istedi. Yılmaz, okulları düzenli olarak ziyaret edeceğini ve öğretmen, öğrenci, veli ilişkilerini yakından takip ederek eğitim süreçlerini gözlemleyeceğini ifade etti.

Okul Çevrelerinde Güvenlik Önlemleri

Kaymakam Yılmaz, okulların çevresindeki park ve bahçelerde polis ekiplerinin düzenli olarak denetim yapacağını belirtti. Bu önlemler sayesinde öğrencilerin okul dışındaki güvenliği de sağlanacak.

Dünyanın en etkili 44 bilim adamı Hacettepe’de Dünyanın en etkili 44 bilim adamı Hacettepe’de

Eğitim Durumu Hakkında Bilgilendirme

İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu, ilçedeki okulların genel durumu, öğrenci ve öğretmen sayıları ile eğitim faaliyetlerine ilişkin bir sunum yaptı. Sunumda, mevcut eğitim süreçleri ve gelecekte yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Tolunay, Cumhuriyet Başsavcısı Nurettin Günel, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Emrecan, İlçe Jandarma Komutanı Oğuzhan Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Bahar Yiğittekin ile İlçe Milli Eğitim şube müdürleri ve okul müdürleri katılım sağladı.

Kaynak: Anadolu Ajansı