Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti’den CHP’ye geçen Beypazarı Belediyesi’ne desteklerini artırarak devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş ve büyükşehir bürokratları Beypazarı Belediyesi’ni ziyaret etmiş ve bu ziyarette muhtarların da katıldığı geniş katılımlı toplantıda ilçenin sorunlarını dinlemiş ve sık sık not almıştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de EGO Genel Müdürü ve ilgili belediye bürokratları Beypazarı Belediyesi’ne göndererek sorunları bir kez daha masaya yatırdı.

KÖYLERE SICAK ASFALT

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap ziyaretle ilgili sosyal medya hesaplarından bilgi verdi. Kasap, sosyal medya paylaşımında “İlçemizin ulaşım sorunları hakkında bilgi almak ve vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek için ilçemizi ziyaret eden Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürü Dr.Taylan Engin ve beraberindeki bürokratlarına, ilçemiz ulaşımına sağlayacakları katkılardan dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı

Antalya'da 2 kişi çıplak şekilde köpeğe tecavüz etmeye kalkıştı Antalya'da 2 kişi çıplak şekilde köpeğe tecavüz etmeye kalkıştı

İlçenin özellikle kırsal mahallelerinde yol sorununun ciddi boyutlara ulaştığı belirtilirken, sıcak asfalt konusunda büyükşehir belediyesinin inisiyatif alacağı ifade ediliyor.

Muhabir: Onur Dedeoğlu