Bilkent Üniversitesi kampüs ziyaretleri başlıyor. Bilkent Üniversitesi Tanıtım Günleri, öğrenci adaylarına ve ailelerine üniversite hakkında kapsamlı bilgi edinme ve kampüs yaşamını yerinde görme imkanı sunuyor. 16 Temmuz'da başlayacak olan bu etkinlik, hafta içi ve hafta sonu her gün ziyaretçilerini ağırlayacak.

Tercih dönemi boyunca devam edecek olan etkinliklerde, hafta sonları dahil her gün sabah 09.00'dan akşam 19.00'a kadar ziyaretçilerini kabul edecek. Kampüs ziyaretlerinde üniversitenin eğitim programları, olanakları ve kampüs hayatı hakkında detaylı bilgi almak mümkün olacak.

Tanıtım Günleri kapsamında kampüsü ziyaret eden misafirleri, rehber öğrenciler karşılayacak ve ziyaretlerine Rektörlük binasında başlayacaklar. Ziyaretçiler, hedefledikleri bölümlerle ilgili sorularını rehberlere yöneltebilecek ve ilgi alanlarına uygun diğer eğitim programları hakkında da bilgi edinebilecekler.

KKTC’de ADAMEP eğitimi devam ediyor KKTC’de ADAMEP eğitimi devam ediyor

Rehber öğrenciler, kampüs turu boyunca ziyaretçilere eşlik ederek üniversitenin eğitim programları ve olanakları hakkında bilgi verecekler.

Turlar, öğrenci yurtlarından başlayacak ve yurtlar bölgesindeki spor salonuyla devam edecek. Ziyaretçiler, fakülte binaları ve kampüsün ana noktalarını görme fırsatı bulacaklar. Turlar, üniversitenin kütüphanesinde sona erecek.

Muhabir: Cansel Yıldız