Bilkent Üniversitesi tarafından başlatılan Yetenek Avcıları ile Mülakat Serüveni programına başvuran öğrenciler, farklı sektörlerden kurumların ve önemli markaların insan kaynakları profesyonelleriyle mülakat yapma şansına sahip olacaklar. Ayrıca performansları hakkında geribildirim alacak, kariyerlerine daha emin adımlarla başlayabilme fırsatını elde edecekler.

Programa katılmak isteyen öğrencilerin, bugünden itibaren üniversitenin resmi web sitesinde yer alan “Other Services” başlığı altında “Interview Adventure with Talent Hunters” menüsünü ziyaret ederek başvuru formunu doldurmaları, özgeçmişlerini yüklemeleri ve randevu oluşturmaları gerekiyor.

Türkiye'nin en büyük inşaat projesi: Adıyaman'da büyük deprem konutları projesi sürüyor Türkiye'nin en büyük inşaat projesi: Adıyaman'da büyük deprem konutları projesi sürüyor

Kariyer ve Mezunlar Ofisi uzmanlarından özgeçmişleri hakkında geribildirim alacaklar, bu vesile ile gerekli güncellemeleri gerçekleştirecek, mülakatlar için hazırlıklarını tamamlayacaklar.

Öğrenciler başvuru formunda, seçtikleri sektörlere ait şirketlerle eşleştirilecek. Öğrencilerin mülakat gerçekleştireceği firmalar, Kariyer ve Mezunlar Ofisi tarafından e-posta yoluyla bildirilecek. Mülakat tarihi ve saatini ise eşleştiği kurumun insan kaynakları yetkilisi ile birlikte belirleyecekler.

12 Kasım – 23 Aralık tarihleri arasında çevrimiçi ya da yüz yüze gerçekleşecek olan bu mülakatların her biri 20 dakika sürecek. Yetenek avcıları, mülakatların bitiminde öğrencilere mülakat performanslarına yönelik geri bildirimde bulunacak.

Programı tamamlamak için öğrencilerin Kariyer ve Mezunlar Ofisi’nce gönderilecek olan anketi doldurması ve tüm mülakatlarına katılması gerekiyor.

Programın tüm adımlarını tamamlayan öğrencilere katılım sertifikası verilecek.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş