Ana Kucağı ve Bebek Kanguru İndirimleri

BİM market, anneler ve bebek bakımıyla ilgilenenler için ana kucağı ve bebek kanguru gibi ürünlerde özel indirimler sunuyor. Yeni ebeveynler için ideal seçenekler!

Bebek Mama Sandalyesi Fırsatı

Bebek sahibi olanlar için BİM'de bebek mama sandalyesi özel bir indirimle sunuluyor. Pratik ve kullanışlı mama saatlerini daha konforlu hale getirin.

Televizyon ve Vantilatör İndirimleri

Ev eşyalarında yapılan indirimler arasında televizyon ve vantilatör de yer alıyor. Yaz sıcaklarında serinlemek için ideal çözümler BİM'de sizi bekliyor.

Elektrikli Süpürge Kampanyası

Temizlik konusunda pratik çözümler arayanlar için BİM'de elektrikli süpürge indirimi kaçırılmayacak fırsatlar arasında yer alıyor. Ev temizliğini kolaylaştıran teknoloji şimdi çok daha uygun fiyatlarla sizlerle.

Üretici ve market arasındaki fiyat farkı havuçta zirve yaptı Üretici ve market arasındaki fiyat farkı havuçta zirve yaptı

Bu hafta BİM markette tüm bu ürünlerde geçerli olan indirimlerden faydalanmak için BİM'in resmi internet sitesini veya mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Yeni hafta indirimlerini kaçırmayın, bütçenize katkı sağlayacak fırsatları yakalayın!

Muhabir: Haber Bülteni