Bitlis’te bugün yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) genel kültür ve genel yetenek oturumuna yetişemeyen adaylar, polis ekiplerinin yardımıyla sınava girecekleri yere ulaştırıldı. Sınav bu sabah saat 10.00’da gerçekleştirildi.

Erken saatlerde yola çıkan ancak sınava yetişemeyen iki aday, polis ekipleri tarafından sınava girecekleri okula götürüldü. Ayrıca kimliğini evde unutan ve sınava geç kalan bir başka vatandaş da polis ekiplerinin yardımıyla sınav yerine zamanında ulaştırıldı.

Ukrayna Büyükelçisi’nden ilginç teklif Ukrayna Büyükelçisi’nden ilginç teklif

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, “Bitlis’te KPSS sınavına geç kalan ve kimliği yanında olmayan iki vatandaşımız polisten yardım istedi. Polis ekipleri, kimliğini evde unutan vatandaşımıza Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünden geçici kimlik belgesi almasını sağladı. Sınava geç kalan ve kimliğini unutan vatandaşlarımızı sınava yetiştirdi. Türk Polisi ihtiyaç duyduğunuz her an, her yerde” denildi.

Polis ekiplerinin bu hızlı ve etkin müdahalesi sayesinde sınav stresine ek olarak yaşanan aksiliklerin önüne geçildi ve adaylar zamanında sınavlarına girebildi. Bitlis Valiliği, adaylara yardımcı olan tüm polis ekiplerine teşekkürlerini iletti.

 
 

Kaynak: İHA