Muğla'nın Bodrum ilçesi Akyarlar Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana gelen ana isale hattı patlaması, büyük bir çukurun oluşmasına neden oldu. Edinilen bilgilere göre, patlamadan kısa bir süre sonra yoldan geçen bir otomobil, dev çukura düşerek mahsur kaldı.

11 yıldır aranan cinayet zanlısı tarlada çalışırken yakalandı 11 yıldır aranan cinayet zanlısı tarlada çalışırken yakalandı

Su Kesintisi Yaşanacak

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, hatta akan suyu keserek duruma müdahale etti. Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) ekipleri, bölgeye yönlendirilerek çukura düşen otomobili kurtardı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadığı bildirildi.

Ekipler Yoğun Çalışma Yürütüyor

MUSKİ ekipleri, patlamanın meydana geldiği ana isale hattında tamir ve bakım çalışmalarına başladı. Patlama sonucu oluşan çukurun doldurulması ve hattın yeniden işler hale getirilmesi için yoğun çaba sarf ediliyor. Bu süreçte, bölge sakinlerine su kesintisi yaşanacağı bilgisi verildi.

Güvenlik Önlemleri Artırıldı

Yetkililer, benzer olayların önüne geçmek için bölgede güvenlik önlemlerini artırdı ve vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Olayın meydana geldiği caddede geçici trafik düzenlemeleri yapıldı.

Kaynak: İHA