Yaşam

Boyalı Kuş’tan unutulmaz Barış Manço Gecesi konseri bu akşam!

2015-2020 yılları arasında Murat Akpınar, Samet Karadeniz ve E. Harun Karaduman'ın bir araya gelerek kurduğu Boyalı Kuş, Anadolu rock ve kent ozanlığı geleneğini başarıyla yaşatmaya devam ediyor.

Abone Ol

Ankara'dan çıkış yaparak müzik dünyasına adım atan Boyalı Kuş, ismini Jerzy Kosiński’nin ünlü romanından alıyor. Grubun müziği, 70'lerin Anadolu rock tınılarını ve kent ozanlığı geleneğini modern bir bakış açısıyla birleştiriyor. Grubun yayınlanan eserleri arasında "Yürüyüş", "Alaca" ve "Resim" gibi şarkılar yer alıyor. Bu eserlerde, Murat Akpınar'ın özgün besteleri ve grubun çok sesli yapısı dikkat çekiyor.

Yeni Kadrosuyla Yola Devam Ediyor

2024 itibarıyla grubun kadrosunda bazı değişiklikler oldu. Şu an Boyalı Kuş’un yeni kadrosunda; vokal ve gitarda Samet Karadeniz, bas gitar, refîk-i rebâb ve yaylı tanburda İsmet Karadeniz, klavyede Ekin Özek ve davulda Kerem Sivel yer alıyor. Yeni kadrosuyla hem eski repertuvarlarını hem de yeni projelerini dinleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyorlar.

Konserde Sürpriz Projeler 

Boyalı Kuş'un bu özel gecesinde Barış Manço'nun unutulmaz eserlerinin yanı sıra, Fikret Kızılok, Erkin Koray ve Yeşilçam temalı konsept projeler de sahnede olacak. Grup, hem Anadolu Rock tutkunları için hem de Yeşilçam müziğinin nostaljik ruhunu yaşamak isteyenler için geniş bir repertuvar sunacak.

Boyalı Kuş'un 25 Ağustos Pazar akşamı gerçekleşecek olan konseri saat 22:00'de başlayacak. Etkinlik Ankara’nın gözde mekanlarından 6:45 Kaybedenler Kulübü'nde yapılacak. Bu unutulmaz gece için biletlerinizi şimdiden almayı unutmayın!