Elitfest Yaz Festivali, Ankara’nın prestijli etkinlik alanlarından biri olan Altınpark Fuar Alanı’nda kapılarını açtı. Her yıl büyük ilgi gören ve binlerce ziyaretçiyi ağırlayan bu popüler festival, bu yıl da başkentlilerle buluştu. 25 Temmuz 2024 tarihinde başlayan alışveriş festivali 28 Temmuz 2024 tarihine kadar sürecek. Fuarda Alışverişe gelen ilk 1.000 kişi 250 TL değerinde hediye çeki verilirken, Her gün 1.000 TL ve üzeri alışveriş yaparak çekilişe kayıt olan 1 şanslı kişiye çeyrek ve gram altın verilecek. Festival sonunda çekiliş kaydı 10 bin kişiyi geçerse finalde iPhone 15 hediye edilecek. Dört gün boyunca devam edecek olan fuarda, gün boyunca düzenlenecek çeşitli etkinlikler ve alışveriş fırsatları ile Ankaralıların yaz tatilini renklenecek.  

Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri

Her gün bir şanslı kişiye çeyrek ve gram altın hediye edilecek  

25 ve 26 Temmuz 2024 tarihlerinde, festivalin açılışına özel olarak, alışverişe gelen ilk 1.000 kişiye 250 TL değerinde hediye çeki verilecek. Bu kampanya, ziyaretçilerin erken saatlerde etkinliğe katılımını teşvik etmeyi hedefliyor. Festival süresince her gün 1.000 TL ve üzeri alışveriş yapan katılımcılar, günlük çekilişlere katılma hakkı kazanacak. Çekiliş sonucunda, her gün bir şanslı kişiye çeyrek ve gram altın hediye edilecek. Festivalin en heyecan verici bölümlerinden biri, çekilişlerin büyük finali olacak. Eğer çekiliş kayıtları 10 bin kişiyi geçerse, festivalin sonunda bir talihliye İPhone 15 cep telefonu hediye edilecek.  
28 Temmuz 2024 tarihine kadar sürecek olan Festival saat 23:00’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Muhabir: Cansel Yıldız