YERLİ AKSİYON: "SEKİZ1"

Vural Eyikan'ın yönetmenliğini yaptığı "Sekiz1", yerli aksiyon tutkunlarının ilgisini çekecek bir yapım olarak öne çıkıyor. Başrollerinde Enes Kurt, Sinan Çelik ve Cihan Dönmez'in yer aldığı film, aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekiyor.

ROMANTİK DRAMA: "DAHA İYİ BİR YARIN"

Hande Doğandemir, Yağızcan Konyalı ve Nur Fettahoğlu'nun başrollerini paylaştığı "Daha İyi Bir Yarın", izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Emre Kavuk'un yönetmen koltuğunda oturduğu bu romantik drama, sevgilisi tarafından terk edilen bir gencin yaşadığı aşk acısını ve sonrasında gelişen olayları ele alıyor.

KOMEDİ FİLMİ: "VEDA PARTİSİ"

Ufuk Cebeci'nin yönettiği "Veda Partisi", bir siyasi parti başkanının eşi olan Yonca'nın, arkadaşları için düzenlediği bekarlığa veda partisinde yaşanan komik olayları anlatıyor. Toygan Avanoğlu, Aslı Bekiroğlu, Seda Akman, Altan Erkekli, Goncagül Sunar, Hakan Bilgin, Rüya Coriç ve Yeşim Dalgıçer'in rol aldığı bu komedi filmi, izleyicilere kahkaha dolu anlar vaat ediyor.

DRAM: "KÖTÜ OYUNCU"

Jorge Cuchi'nin yönettiği "Kötü Oyuncu", bir film çekimi sırasında rol arkadaşının suçlamasıyla karşı karşıya kalan bir aktörün yaşadığı zorlukları konu alıyor. Meksika yapımı bu dram filminde Alfonso Dosal, Fiona Palomo ve Gerardo Trejoluna başrolleri paylaşıyor.

KORKU FİLMLERİ

Siccin 7

Alper Mestçi'nin yönettiği yerli korku serisinin son yapımı "Siccin 7", mafyadan kaçan bir adam ve ailesinin, yerleştikleri konakta yaşadıkları korku dolu günleri anlatıyor. Korku severler için kaçırılmayacak bir yapım.

Işıkları Kapat

Birleşik Krallık yapımı "Işıkları Kapat", Mark MacNicol tarafından yönetilmiş. Film, gün ışığı fobisi olan genç bir kızın, bu fobiyi neden geliştirdiğini anlamasına yardım etmesi için bir medyumdan destek alması sonrası yaşanan olayları aktarıyor. Adam Robertson, Kirsty Strain ve Rachel Flynn başrollerde.

Mahzen

Alberto Corredor'un yönettiği "Mahzen", Freya Allan, Peter Mullan ve Ned Dennehy'in rol aldığı haftanın bir diğer korku filmi. Birleşik Krallık yapımı bu film, izleyicilere gerilim dolu anlar yaşatacak.

ANİMASYON FİLMLERİ

Ters Yüz 2

Kelsey Mann'in yönetmenliğini yaptığı ABD yapımı sevilen animasyon "Ters Yüz 2", artık bir ergen olan Riley'nin zihnine geri dönüyor. İzleyicilere eğlenceli ve duygusal anlar yaşatacak.

Barok Dönemi'nden günümüze: Dritan ve Serklana Gani'den müzik ziyafeti Barok Dönemi'nden günümüze: Dritan ve Serklana Gani'den müzik ziyafeti

Süper Maymun Shimmy

Dick Zondag ve Ralph Zondag'ın yönettiği "Süper Maymun Shimmy", süper güçlerini yeni keşfeden ve onları nasıl kullanacağını öğrenmeye çalışan maymun Shimmy'nin, kötü güçlerin dünyayı ele geçirmesini önlemeye çalışmasını konu alıyor. Bu animasyon filmi, çocuklar ve aileler için keyifli bir seçenek.

Muhabir: Haber Bülteni