Filistin’e Destek Yürüyüşü İçin Hazırlıklar Başladı: Ankara'da Buluşma! Filistin’e Destek Yürüyüşü İçin Hazırlıklar Başladı: Ankara'da Buluşma!

Görüntülü konuşma sitesinde bir kadın bu kez polise denk geldi. Polis memurunu gören genç kız 'Sen nasıl polissin ya?' diyerek tepki gösterdi. Polis memuru kameraya ahlaksız hareketlerde bulununca Siz bizim güvenliğimizi nasıl sağlayacaksınız? Bu nasıl polis? Trafik polisi mi? Şikayet edeceğim seni" diyerek tepkisini dile getirdi.

GERÇEK POLİS ÇIKTI, SORUŞTURMA BAŞLATILDI 

Pek çok kişi üniformanın sahte olduğunu ve kişinin gerçek polis memuru olduğuna inanmak istemedi. E mniyet Genel Müdürlüğü (EGM), bir sosyal medya platformunda paylaşılan görüntüde uygunsuz davranışlarda bulunan üniformalı şahsın polis memuru olduğunu ve açığa alınarak hakkında idari soruşturma başlatıldığını açıkladı. Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Bir sosyal medya platformunda paylaşılan görüntüde uygunsuz davranışlarda bulunan üniformalı şahsın Polis Memuru M.A. olduğu tespit edilmiştir. Söz konusu şahıs açığa alınmış ve hakkında idari soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Muhabir: Haber Bülteni