Spor

Bugün hangi maçlar var? Hollanda-İngiltere maçı ne zaman?

10 Temmuz tarihinde oynanacak olan futbol maçları ve yayın bilgileri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Bugün gerçekleşecek olan EURO 2024 maçlarının hangi kanalda yayınlanacağı ve şifresiz olup olmadığı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte detaylar...

Abone Ol

10 Temmuz tarihindeki maçların hangi kanalda yayınlanacağı ve şifresiz olup olmadığı gibi tüm detaylarıyla ilgili bilgiler, futbolseverlerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. 

Bugün Maç Var mı?

10 Temmuz Çarşamba günü oynanacak olan maçlar arasında EURO 2024'ün öne çıkan karşılaşması, Hollanda ile İngiltere arasındaki mücadele olacak. Bu heyecan verici maç, Türkiye saati ile 22.00'de BVB Dortmund Stadı'nda yapılacak.

İngiltere-Hollanda Maçı Ne Zaman?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ikinci yarı final maçında bugün Hollanda ve İngiltere karşı karşıya gelecek.

İngiltere-Hollanda Maçının Hakemi Kim?

Maçı, Almanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Felix Zwayer yönetecek. Yardımcı hakemler ise Stefan Lupp ve Marco Achmüller olacak. Dördüncü hakemlik görevini ise Almanya'dan Daniel Siebert üstlenecek.

EURO 2024 Final Maçı Ne Zaman?

Bugünkü yarı final mücadelesini kazanacak takım, 14 Temmuz'da Berlin'de yapılacak olan şampiyonluk maçında, aynı gün oynanacak İspanya-Fransa maçının galibi ile karşılaşacak.

Maçlar Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Bugünkü maçların yayın bilgileri, turnuvanın resmi yayıncıları aracılığıyla izleyicilere duyurulacak. Maçların büyük çoğunluğu şifresiz olarak yayınlanırken, bazı özel karşılaşmalar ücretli kanallarda yer alabiliyor.