'Dünya Güzellerim Tatilde' programında kendini gösteren Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından herkesi şaşkına çeviren bir açıklamada bulundu. Programın çekildiği villada 'ahlaksız' hareketlerin yapıldığı ve bu ahlaksız durumlara bazı ekip personellerinin de haberi olduğunu açıkladı.  

Gazze'de can kaybı 41 bin 595'e çıktı Gazze'de can kaybı 41 bin 595'e çıktı

Bülent Ersoy, Dünya Güzellerim'le ilgili yaptığı açıklamada makyörü Tolgahan Karataş'ın "sokaktan bulup getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimleri içinde olduğunu" söyledi. Ayrıca iş akdini feshettiğini belirtti.

Makyörün kendisini "Ben homoseksüelim ve bazı ihtiyaçlarım var, bunları karşılamak için de kimseden izin almam" dediğini belirtti.

BÜLENT ERSOY DÜNYA GÜZELLERİM TATİLDE PROGRAMINDAN AYRILDI

Makyör 'Tolgahan Karataş'ı hedef alan Bülent Ersoy, Karataş'ın dışarıdan başka erkekler getirerek villada uygunsuz hareketlerde bulunduğunu iddia etti.  Tolgahan Karataş'ı villadan kovduğunu ardından programdan istifa ettiğini söyleyen Ersoy, Dünya Güzellerim Tatilde izleyicilerini şaşkına çevirdi. Peki, Makyör Tolgahan Karataş kimdir

MAKYÖR TOLGAHAN KARATAŞ KİMDİR? 

Ünlü kişilerle çalışan profesyonel makyaj sanatçısı Tolgahan Karataş, birçok ünlü tarafından tercih ediliyor. Hakkında pek fazla bilgiye ulaşamadığımız makyaj sanatçısı Bülent Ersoy'un açıklamalarına karşı kendisi de sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. İddiaların asılsız olduğunu söyleyen Karataş, hukuki sürecin başlatıldığını söyledi. 

Muhabir: Haber Bülteni