BUSKİ (Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürlüğü, Osmangazi ilçesinde yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle 14 Ekim Pazartesi günü su kesintisi yaşanacağını açıkladı. Yapılan açıklamada, kesintinin Akpınar Mahallesi 2. Hürriyet Caddesi ve civarındaki bölgelerde gerçekleşeceği belirtildi.

Kesinti detayları

BUSKİ Genel Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, su kesintisinin sabah saat 09.00’da başlayacağı ve akşam 18.00’e kadar süreceği bildirildi. Su kesintisinin Akpınar Mahallesi’nde özellikle 2. Hürriyet Caddesi ve çevresinde etkili olacağı belirtildi.

BİM’de yarın resmen kuyruk oluşacak: İşte 3 Eylül yayımlanan yeni indirim kataloğu… BİM’de yarın resmen kuyruk oluşacak: İşte 3 Eylül yayımlanan yeni indirim kataloğu…

Vatandaşların bu kesinti süresince tedbirli olması ve gerekli hazırlıkları yapmaları istendi. Yapılacak çalışmaların içme suyu altyapısının iyileştirilmesi ve arızaların giderilmesi amacıyla yapıldığı kaydedildi.

BUSKİ’nin açıklaması:

“BUSKİ Genel Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesi Akpınar Mahallesi 2. Hürriyet Caddesi ve civarında 14 Ekim 2024 (Pazartesi) tarihinde 09.00-18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Vatandaşların tedbirli olması rica olunur.”

Kaynak: Haber Merkezi