Bursa'da yağışlı havanın etkisiyle kontrolden çıkan Tofaş Şahin marka otomobil ters şeride girerek feci bir kazaya neden oldu. Merkez Osmangazi ilçesi 11 Eylül Bulvarı mevkiinde meydana gelen kazada, iki kişi hayatını kaybederken cip sürücüsü yaralandı.

Ankara'da sanayide  yanan otomobil kullanılamaz hale geldi Ankara'da sanayide yanan otomobil kullanılamaz hale geldi

Kaza, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde kaynak işçisi olarak çalışan Sedat Sungur'un idaresindeki 61 ABE 166 plakalı Tofaş Şahin marka otomobilin yağışlı hava sebebiyle kontrolünü kaybedip ters şeride girmesi sonucu gerçekleşti. Bu sırada Yıldırım istikametine giden Necati Turan yönetimindeki 16 JMM 55 plakalı cip, ters şeritten gelen araca çarptı.

Kazanın hemen ardından bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Hurdaya dönen otomobilde, işe gitmekte olan Sedat Sungur ve yanında bulunan arkadaşı Hasan Alper, sağlık ekiplerinin kontrolü sonucunda hayatlarını kaybetti. Cip sürücüsü Necati Turan ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayla ilgili tahkikat devam ederken, kazada hayatını kaybeden iki kişinin de Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığı öğrenildi.

Kaynak: İHA