Ahmet Say Müzik ve Edebiyat Ödüllerinin ilk sahipleri ödüllerini aldı Ahmet Say Müzik ve Edebiyat Ödüllerinin ilk sahipleri ödüllerini aldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sağanak yağış ve dolu uyarısının ardından Bursa şehir merkezinde kısa sürede etkisini gösteren yoğun yağmur, cadde ve sokakları göle çevirdi. Trafiğin aksamasına neden olan yağış sırasında, şehirde ilk kez 'mini süper hücre' oluşumu görüldü. Hava olayını gören vatandaşlar, o anları cep telefonlarıyla kayıt altına aldı.

Ekran Görüntüsü 2024 10 13 093231

Kahvehanede Su Baskını

Yıldırım ilçesine bağlı Arabayatağı Mahallesi'nde bir kahvehanede su baskını yaşandı. İçeri dolan sular nedeniyle vatandaşlar, kendilerini korumak amacıyla sandalyelerin üzerine çıkarak önlem aldı. Su tahliye çalışmalarına kendi imkanlarıyla başlayan kahvehane sakinlerine, kısa sürede olay yerine gelen belediye ekipleri yardım etti.

Bursa

Pazarcılar Zor Anlar Yaşadı

Yağışın etkili olduğu diğer noktalarda ise pazarcılar güçlükle çalışmalarını sürdürdü. Özellikle pazar alanlarında yaşanan su birikintileri, tezgahların zarar görmesine yol açtı. Bu anlar da çevredeki vatandaşlar tarafından kameraya yansıdı.

Kaynak: iha