Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor

Ünsal Ailesinin En Mutlu Günü: Büşra Ünsal ve Yasin Türk'ün Rüya Gibi Düğünle Evlendi

Ankara'da inşaat sektöründe başarıdan başarıdan koşan ve Mevaşehir, Jewel projeleriyle adına söz ettiren Ünsal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal'ın kızı Büşra Ünsal , Türk ailesinin oğlu Yasin Türk ile hayatını birleştirdi. Çiftin bu mutlu gününde, İncek Arena düğün salonunda gerçekleşen görkemli düğünle taçlandı. Düğüne siyaset, iş dünyası ve sanat camiasından yaklaşık Bin 500 seçkin davetli katıldı. Ünsal ve Türk aileleri, düğün öncesi tüm misafirleri kapıda tek tek karşılayarak misafirperverliklerini gösterdi. Düğün için gönderilen çiçekler, salonun ortamını adeta bir çiçek bahçelerine ayırırken, iç dekorasyondaki detaylar ise davetlileri büyüledi.

Düğünün en önemli anlarından biri olan nikah töreni, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı tarafından kıyıldı. Bu özel anlarda çiftin mutluluğuna, aile üyelerine ve siyasetin önde gelen isimlerine de tanıklık etti. Nikaha katılan davetliler arasında; Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Ankara eski Valisi ve 21. Dönem Milletvekili Saffet Arıkan Bedük, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Ankara eski Milletvekili Nevzat Ceylan, Ardahan eski Milletvekili Saffet Kaya, Gümüşhane Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Gümüşhane Ticaret Odası Başkanı İsmail Akçay, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Şinasi Candan, Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanı Faruk Bilir, Ankara Eczacılar Odası Başkanı Cem Abbasoğlu ve MÜSİAD Ankara Şube Başkanı Hasan Fehmi Yılmaz yer aldı.

Nikah töreninin ardından, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, evlilik cüzdanını ise, Önceki Ankara  Valisi ve 21. Dönem Ankara Milletvekili Saffet Arıkan Bedük çifte birlikte teslim etti. Evlilik cüzdanını alan Büşral ve Yasin Çifti mutluklrını aileleri ve nikah şahitleriyle birlikte çektirdikleri fotoğraflarla ölümsüzleştirdiler. 

Zeybek Gösterisi Büyük İlgi Gördü

Nikah töreninin ardından Büşra ve Yasin çifti hazırladıkları Zeybek oyununu oynadı. Davetliler tarafından büyük ilgiyle izlenen Zeybek oyunu misafirleri adeta büyüledi. Misafirler, çiftin mükemmel bir uyumla sergiledikleri danslarını dakikalarca alkışladı. Ünsal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal ve eşi Ülker Ünsal, gecenin telaşına rağmen tüm misafirlerle yakından ilgilendi.

Muhabir: Haber Bülteni