Büyükçekmece Kumburgaz Mahallesi'nde meydana gelen silahlı saldırıda, maskeli iki kişi girdikleri evde abi ve kardeşe saldırı düzenledi. Saldırıda yaralanan Uğur Doğan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri, kar maskeli saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Trafikte tehlike: Yolun yarısını kaplayarak malzeme taşıdı Trafikte tehlike: Yolun yarısını kaplayarak malzeme taşıdı

Olay, saat 19.30 sıralarında İmrahor Caddesi üzerindeki 3 katlı binanın 2. katında meydana geldi. İddiaya göre, evde bulunan Uğur Doğan (30) ve abisi Özgür Doğan, kar maskeli iki kişinin kapılarını çalmasıyla karşılaştı. Uğur Doğan kapıyı açtığında saldırganlar, yanlarındaki silah ile ateş etmeye başladı. Olay sonrası saldırganlar motosiklet ile kaçarken, sesleri duyan Özgür Doğan dışarı çıkarak yardım istedi.

Yaralı Uğur Doğan Kurtarılamadı

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı Uğur Doğan’ı ambulans ile hastaneye kaldırdı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Uğur Doğan hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri, daire içinde detaylı incelemelerde bulunurken, polis ekipleri saldırganların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Mahalle Muhtarından Açıklama Geldi

Olayla ilgili konuşan mahalle muhtarı Abdullah Gençdoğan, "Ben eve girdim, beni aradılar böyle bir olay oldu diye. Sevdiğimiz bir kardeşimiz burada. Maalesef vurmuşlar. Polisimiz araştırıyor ne olduğunu, inşallah çıkaracaklar meydana. Uğur aynı zamanda burada çay ocağını da işletiyor. Bizim çocuklarımızın da arkadaşıydı” dedi.

Kaynak: İHA