Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz yıl Ay Yapım ile "Gaddar" dizisi için bölüm başına 2 milyon TL'ye anlaşmıştı. Bu yıl ise gelen farklı tekliflerin ardından tercihini ’den yana kullandı. Ulusoy, bu yeni projede bölüm başına 3,5 milyon TL alacak. Bu ücret, Türkiye'de bir aktörün bugüne kadar aldığı en yüksek rakam olarak dikkat çekiyor.

Tims&B ile Büyük Anlaşma

Yakışıklı oyuncu, bu sezon birçok yapım şirketinden teklif aldı. "İşgal Günlerinde Aşk" adlı diziyi Ay Yapım’dan, "Halef" projesini OGMPictures’tan, "Bir Zamanlar İstanbul" dizisini ise Bozdağ Film’den teklif alan Ulusoy, nihayet tercihini ’nin yeni dizisinden yana yaptı. Yapım şirketi, bu büyük anlaşmayı basına "dev anlaşma" başlığıyla duyurdu.

Ankara İskitler Bizim Köfteci'nin nasıl yemek hazırladığı ortaya çıktı! Video mide bulandırıyor Ankara İskitler Bizim Köfteci'nin nasıl yemek hazırladığı ortaya çıktı! Video mide bulandırıyor

Yeni Dizi: "Eşref Rüya"

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı yeni dizi "Eşref Rüya" olarak açıklandı. Senaryosu ünlü senarist Ethem Özışık tarafından kaleme alınan dizi, televizyon için çekilecek. Görüşülen kanallar arasında Kanal D'nin de bulunduğu belirtiliyor.

Dizinin konusu ise oldukça dikkat çekici. 14 yaşında tamirci çırağı olarak çalışan Eşref’in, çocukluk aşkı olan ve "Rüya" adını taktığı kızla yıllar sonra yollarının kesişme hikayesi anlatılıyor. Ancak bu karşılaşma, Eşref’in büyük bir güç kazandıktan sonra çocukluk aşkını düşmanı olarak bulmasıyla bambaşka bir boyut kazanıyor.

Muhabir: Haber Bülteni