Yaşam

Çamlıdere Dörtkonak'ta Köy Konağı için harekete geçildi

Çamlıdere Dörtkonak Kurt Mahallesi'nde, dernek başkanı Ahmet Aksoy'un daveti üzerine, Çamlıdere Belediyesi Başkanı Adem Ceylan konağı ve çevresini ziyaret etti. Ziyaret sırasında, köy konağının ihtiyaçları belirlenirken Ankara Büyükşehir Beledi yesi ise konağın tamamlanması için harekete geçti.

Abone Ol

Çamlıdere Dörtkonak Kurt Mahallesi'nde, dernek başkanı Ahmet Aksoy'un daveti üzerine, Çamlıdere Belediyesi Başkanı Adem Ceylan  köy konağının ihtiyaçlarını yerinde incelemek amacıyla düzenlenen ziyaret gerçekleştirdi. Dernek başkanı Ahmet Aksoy'un daveti üzerine, Çamlıdere Belediyesi Başkanı Adem Ceylan, konağı ve çevresini ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Başkan Ceylan'a köy komşuları adına teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri, konağın durumu ve çevresindeki ihtiyaçlar hakkında bilgi verdi.

Çamlıdere Dörtkonak Kurt Mahallesi derneği tarafından yapılan açıklamada, "Dernek başkanımız Ahmet Aksoy un davetini geri çevirmeyip konağımızı ve çevresini yerinde inceleyen Çamlıdere Belediyesi Başkanımız Sayın Adem Ceylan Beye köy komşularımız adına teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı.

Bu tür ziyaretlerin, yerel sorunların daha iyi anlaşılmasına katkı sağladığını belirten köy sakinleri, dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Daha önce Ankara Büyükşehir Belediyesi ise, Çamlıdere Dörtkonak Kurt Mahallesi'ndeki köy konağının ihtiyaçlarının, belediyenin bütçe imkanları dahilinde karşılanmasını uygun buldu. Bu kapsamda köy konağının ihtiyaçları Ankara Büyükşehir Belediyesi tamamlanarak Çamlıdereli vatandaşların hizmetine sunulacak.