İnan Kıraç'ın ağabeyi olan Can Kıraç, Koç Holding'in gelişiminde üstlendiği kritik rollerle tanınıyordu. Hayatı boyunca iş dünyasında pek çok başarıya imza atan Kıraç, geride unutulmaz bir miras bıraktı.

Özge Mumcu kimdir? Uğur Mumcu'nun kızı mı? Özge Mumcu kimdir? Uğur Mumcu'nun kızı mı?

Can Kıraç'ın vefatı, ailesi, iş dünyası ve sevenleri tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı. Koç Holding camiası, Türk iş dünyasına büyük katkılarda bulunan Kıraç'ı kaybetmenin acısını yaşıyor.Vatandaşlar ise Can Kıraç ve İnan Kıraç'ın kardeş olup olmadığını merak ediyor. İşte detaylar....

CAN KIRAÇ VE İNAN KIRAÇ KARDEŞ Mİ?

Can Kıraç ve İnan Kıraç kardeştir. İnan Kıraç 87 yaşında halen yaşamaktadır.

CAN KIRAÇ VE İNAN KIRAÇ ARASINDA NE OLDU?

Koç Holding'in efsanevi iş insanı İnan Kıraç, aile içi çatışmalarla bir kez daha gündemde. İnan Kıraç'ın, ağabeyi Can Kıraç ile de arasının açıldığı öğrenildi. Koç Holding’in kuruluşunda ve büyümesinde büyük emekleri olan, uzun süre otomotiv grubu başkanlığını yapan Can Kıraç, kardeşi İnan Kıraç’a olan kızgınlığını 23 Mart’ta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.İnan Kıraç, 2020 yılında hayatını kaybeden eşi, Koç Holding kurucusu Vehbi Koç’un kızı Suna Kıraç’ın mirası nedeniyle de büyük bir anlaşmazlık yaşıyor. Suna Kıraç’ın vasiyetiyle kızı İpek Kıraç’a intikal eden mirası istemesi ve bu miras için kızı İpek Kıraç’a dava açması, aile içindeki gerilimi daha da tırmandırdı. İnan Kıraç, kızını evlatlıktan reddetmişti.

Muhabir: Haber Bülteni