Can Okanar, siyaset gündemine dair çarpıcı yorumları ve dikkat çekici tespitleri ile tanınan bir isimdir. Can Okanar'ın hayatı, yaşı ve kariyeri merak edilen konular arasında yer almaktadır. İşte, Can Okanar hakkında tüm detaylar...

Can Okanar Nereli?

Can Okanar, 27 Mart 1950 tarihinde doğmuştur. Kariyerine TRT'de başlayan Okanar, özel TV kanallarında da önemli görevler üstlenmiştir.

Can Okanar Gençliği

1980'li yıllarda TRT'deki "TV Dergisi" programıyla dikkat çeken Can Okanar, daha sonra Kanal 6 televizyonunda Haber Genel Yayın Yönetmenliği yapmıştır.

Ahmet Zenbilci oğlu kimdir, Ahmet Zenbilci oğlu ne yaptı? Ahmet Zenbilci oğlu kimdir, Ahmet Zenbilci oğlu ne yaptı?

Can Okanar TRT

Kanal 6'da sabah haberlerinin öncüsü olan "Bu Sabah" programının yapım ve sunuculuğunu üstlenen Can Okanar, bu programla büyük beğeni toplamıştır. Kanal 6'dan sonra, ekran partneri siyasetçi ve yorumcu Cüneyt Canver ile birlikte tekrar TRT'ye transfer olan Okanar, burada da sabah haberlerine imza atmıştır.

A Haber Dönemi

Ekranlara uzun süre ara veren Can Okanar, 2012 yılı başında A Haber televizyonu ile anlaşarak tekrar izleyicilerin karşısına çıkmıştır. Can Okanar'ın siyasete dair yorumları ve analizleri, izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilmektedir.

Can Okanar Kaç Yaşında?

Can Okanar, 71 yaşında olup, 27 Mart 1950 tarihinde doğmuştur. Uzun ve başarılı bir kariyere sahip olan Okanar, Türk televizyonculuğunun önemli isimlerinden biridir.

Muhabir: Haber Bülteni