Asayiş

Çanakkale'de Denizde Boğulan Muharrem Karaman, Bayramiç'te Son Yolculuğuna Uğurlandı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesindeki Kum Adası'nda denizde boğularak hayatını kaybeden 22 yaşındaki Muharrem Karaman, memleketi Bayramiç'te düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi.

Abone Ol

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde bulunan Kum Adası’nda, denizde boğularak hayatını kaybeden 22 yaşındaki Muharrem Karaman, memleketi Bayramiç'te son yolculuğuna uğurlandı.

Talihsiz olay, dün Lapseki ilçesi Kum Adası’nda meydana geldi. Bayramiçli Muharrem Karaman, kız arkadaşıyla birlikte denize gitmek için Kum Adası’na gitti. Kız arkadaşı sahilde kalırken, Muharrem Karaman denize girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan Karaman, kız arkadaşının ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmaları sırasında dalgıçlar tarafından ölü bulundu. Karaman’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından memleketi Bayramiç’e gönderildi.

Muharrem Karaman için Bayramiç ilçesindeki Çarşı Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Muharrem Karaman’ın ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Karaman’ın cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedildi.

Muharrem Karaman’ın genç yaşta hayatını kaybetmesi, ailesi ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Cenaze töreninde, yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Karaman’ın ailesi, taziyeleri kabul ederek acılarını paylaştı.