Yaşam

Candan Erçetin Ankara’da konser verecek

Candan Erçetin 13 Eylül 2024 Cuma akşamı Ankara’da hayranlarıyla buluşacak.

Abone Ol

Türk müziğinin en güçlü ve zarif seslerinden biri olan Candan Erçetin, 13 Eylül 2024 Cuma akşamı Ankara’da hayranlarıyla buluşacak.

Atılım Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan bu özel konser, Erçetin’in etkileyici sahne performansı ve duygu dolu şarkılarıyla dolu dolu bir gece sunacak. Hem klasikleşmiş eserlerini hem de son dönemdeki hit şarkılarını seslendirecek olan Erçetin, dinleyicilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak.

Konser, saat 21:00’de başlayacak ve Erçetin’in zengin repertuvarıyla dolu olacak. Bu özel gece, hem Erçetin’in kariyerinin başlangıcından bu yana hit olmuş şarkılarını hem de son dönemdeki eserlerini içeriyor.

Candan Erçetin, sahnede sergilediği güçlü vokal performansı ve duygu dolu şarkılarıyla dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Sahnede hem enerjik hem de melankolik parçalarla izleyicileri farklı duygusal yolculuklara çıkaracak olan Erçetin, konseriyle Ankara’da adeta müzik şöleni yaratacak.

CANDAN ERÇETİN KİMDİR?

Candan Erçetin, 10 Şubat 1963 tarihinde Kırklareli’nde doğdu. Müzik kariyerine küçük yaşlarda başlayan Erçetin, Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda şan eğitimi aldı. Klasik müzik eğitimi almış olmasına rağmen, pop müziğin yanı sıra Türk sanat müziği, halk müziği ve Fransız chansonları gibi çeşitli müzik türlerini başarıyla icra etmiştir.

Erçetin, 1995 yılında çıkardığı Hazırım albümüyle büyük bir çıkış yakaladı ve kısa sürede Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından biri haline geldi. Ardından Çapkın (1997), Elbette (2000), Chante Hier Pour Aujourd'hui (2003) ve Aman Doktor (2005) gibi başarılı albümlerle müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştırdı. Gamsız Hayat, Yalan, Elbette ve Parçalandım gibi şarkıları, Candan Erçetin’in müzik kariyerinin zirve noktalarından bazılarıdır.

Erçetin, müziğindeki derin duygusal ifadeler, güçlü vokali ve etkileyici sahne performanslarıyla tanınır. Sahnede sadece bir şarkıcı olarak değil, aynı zamanda bir hikaye anlatıcısı olarak da izleyiciyi etkiler. Erçetin’in müziği, dinleyicilerini hem nostaljik bir yolculuğa çıkarır hem de derin duygularla buluşturur.