Çankaya Belediyesinin yaşlı nüfusa yönelik sosyal imkanlar sunduğu Baharevleri, 2019 yılından beri hizmet vermeye devam ediyor. 
Önceki Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen döneminde sayısı 7’ye ulaşan Baharevleri, özel günlerden seminerlere, konser ve gezilerden film gösterimlerine birçok sosyal faaliyet ile Çankayalıları bir araya getiriyor. 


Çankaya Belediyesinin Ayrancı, Cebeci, Oran, Sokullu, Mutlukent, 100. Yıl ve Esat semtlerinde hizmet veren Baharevleri, yaşlı nüfusu akranlarıyla bir araya getiriyor. Vatandaşların birbirleriyle sohbet edip hoşça vakit geçirebilmelerine olanak sağlıyor. 
Çankaya Belediyesi “Büyüklerimiz bizim için çok kıymetli” paylaşımı yaparak Çankaya Belediyesi’nin Baharevlerinde düzenlediği etkinlikler hakkında paylaşım yaptı. 

Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da


Çankaya Belediyesi tarafından yapılan  açıklamada, “Büyüklerimiz bizim için çok kıymetli. Baharevlerimizde düzenlediğimiz etkinlikler ile büyüklerimizin yaş alma sürecini keyifli hale getiriyoruz.” ifadeleri kullanıldı. 
 
 

Muhabir: Cansel Yıldız