Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri

Çankaya Belediyesi, eski Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Yorgancı'nın vefat haberini derin bir üzüntü ile duyurdu. Savaş Yorgancı, belediyede görev yaptığı süre boyunca, ilçenin gelişimine ve halkın refahına önemli katkılarda bulunmuş saygın bir isimdi. Yorgancı'nın cenazesi, yarın öğlen namazından sonra Karşıyaka'da defnedilecek.

Savaş Yorgancı, uzun yıllar Çankaya Belediyesi'nde çeşitli görevlerde bulunmuş ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiş deneyimli bir bürokrattı. Yorgancı, belediyecilik anlayışı ve çalışmalarıyla Çankaya halkının gönlünde taht kurmuştu.

SAVAŞ YORGANCI KİMDİR?

Savaş Yorgancı, Ankara'da doğup büyüdü. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi'nde tamamladı ve kamu yönetimi alanında uzmanlaştı.

Yorgancı, kamu yönetimi alanındaki bilgi ve deneyimini Çankaya Belediyesi'nde çeşitli görevlerde bulunarak pekiştirdi. Belediye Başkan Yardımcılığı görevine kadar yükseldi ve bu süreçte birçok önemli projeye imza attı.

Savaş Yorgancı, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve mütevazı kişiliği ile tanınırdı. Belediye personeli ve Çankaya halkı tarafından sevilen ve saygı duyulan biriydi.

Yorgancı'nın cenazesi, yarın öğlen namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedilecek.

Muhabir: Cansel Yıldız