Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay! Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay!

Türkiye'nin teknoloji hamlesine öncülük eden TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali çerçevesinde ROKETSAN tarafından düzenlenen roket yarışması, bu yıl Aksaray'da yapıldı. Hisar Atış Alanı’nda gerçekleştirilen 7. roket yarışları, katılımcılar ve izleyiciler için heyecan dolu anlar yaşattı.

Selçuk Bayraktar Yarışları Yerinde İzledi

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, roket yarışlarını yerinde takip ederek, genç mühendis adaylarının gösterdiği performansı değerlendirdi.

Çankaya Cumhuriyet Fen Lisesi Türkiye Birincisi Oldu

Çankaya Cumhuriyet Fen Lisesi, roket yarışmasında Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. DeliFişek Roket Takımı, 13-15 Eylül 2024 tarihleri arasında Roketsan paydaşlığında düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2024'te, lise kategorisinde finale kalan 31 roket takımı arasında birinci oldu.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Tebrik Mesajı

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, başarılı öğrencileri tebrik ederek, "Çankaya Cumhuriyet Fen Lisesi DeliFişek Roket Takımı, Aksaray'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2024 roket yarışmasında lise kategorisinde finale çıkan 31 roket takımı arasında Türkiye birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Muhabir: Cansel Yıldız