Başkent Ankara’nın özel üniversitelerinden biri olan Çankaya Üniversitesi 2/23- 2024 yılı mezunlarını uğurluyor.

Çankaya Üniversitesi, 25. dönem mezunlarını 28 Haziran 2024 Cuma günü Çukurambar Mahallesi Öğretmenler Caddesi No: 14 adresinde gerçekleştirilecek 2023 - 2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni ile uğurlayacak.

KKTC’de ADAMEP eğitimi devam ediyor KKTC’de ADAMEP eğitimi devam ediyor

Dünya standartlarında kaliteli eğitimiyle on binlerce öğrenciyi iş dünyasına kazandıran Çankaya Üniversitesi, 2023 - 2024 Akademik Yılı’nda Fen - Edebiyat, Hukuk, İktisadi ve İdari Bilimler, Mimarlık ve Mühendislik Fakülteleri ile Adalet Meslek Yüksekokulu, Çankaya Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitüleri’nden yaklaşık 800 öğrenciyi mezun edecek.

TÖREN YÜRÜYÜŞÜ DE VAR

Çankaya Üniversitesi lisansüstü, lisans ve ön lisans öğrencilerinin mezun olacağı tören, kokteyl ile başlayacak. Mezunların tören yürüyüşünün ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunacak. Törenin açılış konuşmalarını, Çankaya Üniversitesi Kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Sıtkı Alp ile Çankaya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hadi Hakan Maraş yapacak. Diplomaların verilmesinin ardından öğrenciler hep birlikte keplerini atacak.

Muhabir: Bünyamin Altıntaş