Çankırı merkezde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisindeki Şehitler Müzesi'nde bulunduğu esnada kimse yokken masaya not bırakarak yaya olarak uzaklaşan Mahmut Çoçar'a ulaşılamıyor.

Gazi Babası Mahmut Çoçar'ın yaya olarak Esentepe Mahallesi istikametine doğru gittiği ve görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre en son Ünür Köyü civarında görüldüğü öğrenildi.

Gecenin ilerleyen vakitlerine rağmen kendisine ulaşılamayan Gazi Babası Mahmut Çoçar'a ulaşmak için tüm ekipler çalışma başlattı.

Ankara'da Emeklilere Büyük Destek: 44.536 Kişiye Ödeme Yapılacak! Ankara'da Emeklilere Büyük Destek: 44.536 Kişiye Ödeme Yapılacak!

AFAD, Jandarma ve Polis ekipleri Mahmut Çoçar'a ulaşmak için arazi ve civar köylerde aramalarını sürdürüyor.

Mahmut Çoçar kimdir?


Mahmut Çoçar Çankırı'nın Ayan Köyü nüfusuna kayıtlıdır. Güneydoğu Gazisi Burak Çoçar'ın babasıdır. Mahmut Çoçar 53 yaşındadır. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çankırı Şubesi ve Çankırı Şehit ve Gaziler Derneği'nin birçok etkinliğine katılan Mahmut Çoçar Çankırı'nın tanınan isimleri arasındadır.

Mahmut Çoçar aramasında son durum: Mahmut Çoçar bulundu mu?

Saat gece yarısını geçmesine rağmen Mahmut Çoçar'a hala ulaşılamadı. Ekipler arazide gecenin karanlığında Mahmut Çoçar'ı aramaya devam ediyor.

Muhabir: Haber Bülteni