Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu arasındaki nafaka krizi, hukuk ve medya gündeminde yer almaya devam ediyor. Yılmaz, eski eşine ödediği aylık 10 bin dolarlık (322 bin lira) nafakanın 40 bin TL’ye düşürülmesi talebiyle mahkemeye başvurdu. Ancak, Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, bu talebi reddederek Yılmaz'ın aylık 10 bin dolar nafaka ödemeye devam etmesine karar verdi. Bu karar, birçok kişi tarafından sosyal medyada tartışma konusu oldu ve geniş yankı uyandırdı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Euro ile Satışa Geçildi: Türk topraklarında lira yok! Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Euro ile Satışa Geçildi: Türk topraklarında lira yok!

“TABİİ Kİ OĞLUMU TEK BAŞIMA YAPTIM”

Cem Yılmaz, karara ilişkin tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirerek şunları söyledi: “Evet, bütün haberler ve yorumlar haklı... Cimriyim ve çocuğumla ilgilenmiyorum. Bu bilinen bir gerçek ve tabii ki oğlumu tek başıma yaptım. İyi eğlenceler. Minik not: 11 yıl önce boşandım. Dünyada bir ilk.” Bu açıklamalarıyla Yılmaz, kendisine yöneltilen eleştirilere ironiyle cevap verdi.

AHU YAĞTU'NUN SESSİZLİĞİ SÜRÜYOR

Ahu Yağtu, nafaka konusundaki gelişmeler hakkında sessiz kalmayı tercih ediyor. Medyaya herhangi bir açıklamada bulunmayan Yağtu, özel hayatını gözlerden uzak tutmaya devam ediyor. Ancak, kamuoyunda bu konu sık sık gündeme gelerek tartışmaların parçası haline geliyor.

Çiftin 12 yaşında Kemal adında bir de oğulları bulunuyor.

Muhabir: Haber Bülteni