Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu eşleşmeleri belli oldu Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu eşleşmeleri belli oldu

Cengiz Ünder, şu ana kadar Fenerbahçe formasıyla yalnızca 3 maçta görev aldı ve toplam 99 dakika sahada kaldı. Bu süre zarfında beklentilerin altında kalan hücum oyuncusu, milli arayı en verimli şekilde değerlendirmek adına bireysel çalışmalarını sürdürdü. Ünder, antrenmanlarda gösterdiği çabayla Mourinho’nun gözüne girmeyi hedefliyor.

Mourinho'dan Tek İsteği: Daha Fazla Şans

27 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe’ye transfer olduğundan bu yana istediği düzenli forma şansını bulabilmiş değil. Cengiz, bu durumun değişmesi için Mourinho'ya daha fazla süre talebini iletti. Deneyimli futbolcu, önümüzdeki haftalarda takımın kilit oyuncularından biri olmak için hocasının kendisine şans vermesini bekliyor.

Ayrılık Kapıda mı?

Cengiz Ünder'in, ocak ayındaki ara transfer dönemi için planları da netleşmeye başladı. Eğer forma şansı bulamazsa, takımdan ayrılmayı ciddi olarak düşünen başarılı oyuncu, başka bir kulübe gitmek için kapıları açık tutuyor. Fanatik’in haberine göre; Ünder, bu süreçte kariyerine farklı bir rotada devam edebilir.

Ryan Kent de Benzer Durumda

Öte yandan, Cengiz’in takımdaki durumu, İngiliz futbolcu Ryan Kent ile benzer bir tablo çiziyor. Sezon başında takımdan ayrılması beklenen Kent, gelen tekliflere rağmen Fenerbahçe’de kalmayı tercih etti. Sezonun ilk Şampiyonlar Ligi maçında sahaya çıkan ancak ardından kadroya dahi alınmayan 27 yaşındaki futbolcu, maaşlarının tamamını almadan takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

Kaynak: Haber Merkezi