Beşiktaş'ın ve Milli Takım'ın başarılı futbolcusu Cenk Tosun'un özel hayatı merak edilen konular arasında yer alıyor. Milli Takım'da sergilediği performanslarla gündemden düşmeyen Tosun'un eşinin kim olduğu araştırılıyor. Peki, Cenk Tosun'un eşi kimdir? Ece Tosun kimdir? İşte detaylar...

Cenk Tosun'un Eşi Ece Tosun Kimdir?

Ece Akgürbüz Tosun, Türk futbolunun sevilen isimlerinden Cenk Tosun’un eşidir. Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Ece Tosun, yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekmektedir. Cenk Tosun ile uzun bir birliktelik yaşayan çift, 2016 yılında evlenerek ilişkilerini resmiyete dökmüştür. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın kıydığı nikâh töreninde çiftin şahitliğini ünlü teknik adam Fatih Terim yapmıştır.

Ece Tosun Ne İş Yapıyor?

Ece Tosun’un mesleği de merak edilen konular arasında yer alıyor. Ancak, Ece Tosun’un ne iş yaptığı hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Ece Tosun Kaç Yaşında ve Nereli?

Ece Tosun’un yaşı da merak edilen konulardan biri olarak öne çıkıyor. 1990 yılında doğan Ece Akgürbüz Tosun, 2024 yılı itibarıyla 34 yaşındadır. Ancak, Ece Tosun’un nereli olduğu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

Ece Tosun ve Cenk Tosun Ne Zaman Evlendi?

Ece ve Cenk Tosun çifti, uzun süren birlikteliklerini 4 Mayıs 2016 tarihinde evlenerek taçlandırmıştır. Düğünleri, geniş bir katılımla gerçekleşmiş ve medyada geniş yankı uyandırmıştır. Çiftin Almanya’da tanıştığı bilinmektedir.

Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir? Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir?

Ece Tosun ve Cenk Tosun'un Kaç Çocuğu Var?

Ece Tosun ve Cenk Tosun’un halihazırda iki çocuğu vardır. Çift, aile hayatlarına büyük önem vermekte ve çocuklarıyla birlikte mutlu bir yaşam sürmektedir. Alin Tosun adlı bir kız çocukları ve Arden Cenk Tosun adlı bir erkek çocukları vardır.

Ece Tosun ve Cenk Tosun’un ilk çocukları Arden Cenk Tosun, 2018 yılının Ekim ayında doğmuştur. Çiftin en küçük çocukları Alin Tosun ise 2019 yılının Kasım ayında dünyaya gelmiştir. Çift, çocuklarına ait Instagram hesapları açarak, çocuklarıyla ilgili görselleri bu hesaplardan paylaşmaktadırlar. Alin Tosun’un kullanıcı adı @alintosun, Arden Cenk Tosun’un ise @ardencenktosunofficial olarak bilinmektedir.

Muhabir: Haber Bülteni