Bodrum'da denizde yüzerken fenalaşarak hayatını kaybeden64 yaşındaki iş insanı Çetin Özataç, iş dünyasında derin bir üzüntü yarattı.  Peki, Çetin Özataç kimdir?

ÇETİN ÖZATAÇ KİMDİR?

Çetin Özataç, Coca-Cola İçecek'te Araştırma ve Geliştirme Sistemleri Direktörü olarak görev yapıyordu. Ankara'da yaşayan ve Hacettepe Üniversitesi mezunu olan Özataç, iş dünyasında sevilen ve saygı duyulan bir isimdi. Özataç, bugüne kadar birçok önemli şirkette görev almış ve son olarak Coca-Cola'da önemli bir pozisyonda bulunuyordu.

Özge Mumcu kimdir? Uğur Mumcu'nun kızı mı? Özge Mumcu kimdir? Uğur Mumcu'nun kızı mı?

ÇETİN ÖZATAÇ NEDEN ÖLDÜ?

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ailesi ile birlikte tatilini yapan Çetin Özataç denizde yüzerken fenalaşarak yaşamını yitirdi.

Akyarlar Mahallesi Karaincir mevkisinde tekneden denize giren Çetin Özataç’ın yaklaşık 10 – 15 dakika deniz üzerinde hareketsiz şekilde durduğu görüldü. Özataç’o fark eden eşi ve 2 kızı, hemen yanına gidip müdahale etti. İhbarın ardından Sahil Güvenlik ve sağlık ekipleri olay yerine geldi.

Bodrum Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Özataç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Muhabir: Haber Bülteni