Spor

Çeyrek final heyecanına ortak olmak için Haymana'da dev ekran kuruluyor!

A Milli Futbol Takımımız, bugün Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Hollanda ile kozlarını paylaşacak. Bu büyük karşılaşma için ülkenin dört bir yanında dev ekranlar kuruluyor. Haymana Belediyesi de vatandaşların mücadeleyi coşkulu bir atmosferde izleyebilmesi için hazırlıkları tamamladı.

Abone Ol

A Milli Futbol Takımımız, Euro 2024’ün çeyrek finalinde Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Bu büyük maç için Türkiye genelinde birçok bölgede vatandaşların milli maç heyecanını doyasıya yaşamaları amacıyla dev ekranlar kuruluyor. Vatandaşlar, çeyrek final maçını bu dev ekranlar sayesinde yakından takip edebilecekler.

HAYMANA'DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU

Haymana Belediyesi de bu heyecanı paylaşmak için kolları sıvadı. İlçede yaşayan vatandaşların milli maç coşkusunu birlikte yaşamaları amacıyla Cimcime Meydanı'na dev ekran kuracak. Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla tüm Haymanalıları Milli maçı birlikte izlemeye davet etti.

MİLLİ MAÇ HEYECANI TÜM TÜRKİYE'DE YAŞANACAK

Türkiye'nin dört bir yanında da benzer etkinlikler düzenleniyor. Özellikle büyük şehirlerde meydanlara kurulan dev ekranlarla vatandaşlar, milli takımın bu önemli maçını hep birlikte izleyecekler.

HOLLANDA İLE ZORLU MÜCADELE

Hollanda, güçlü bir rakip olarak karşımıza çıkacak. A Milli Takımımızın, bu zorlu maçta göstereceği performans büyük önem taşıyor. Teknik direktörümüz ve oyuncularımız, maç için hazırlıklarını tamamladı ve sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. Milli takımımızın bu önemli maçtan galip ayrılması, yarı finale yükselmemizi sağlayacak. Ayrıca, tüm Türkiye'de büyük bir sevinç ve gurur kaynağı olacak.

MAÇ ÖNCESİ HAZIRLIKLAR

Milli takımımız, Hollanda maçı öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktörümüz, oyuncularla birebir görüşerek maç taktiklerini paylaştı ve moral motivasyon konuşmaları yaptı. Oyuncularımız, maç için oldukça motive ve hazır durumda. Hollanda karşısında iyi bir performans sergileyerek yarı finale yükselmeyi hedefliyorlar.