Eski Milli Eğitim Bakanı'ndan Gezi olaylarıyla ilgili dikkat çeken açıklama: "AK Parti için dönüm noktasıydı" Eski Milli Eğitim Bakanı'ndan Gezi olaylarıyla ilgili dikkat çeken açıklama: "AK Parti için dönüm noktasıydı"

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Armağan Akyüz, 4 Ağustos'ta gerçekleştirilen 15. Kadın Kolları Olağan Kurultayı sonrasında yapılan ilk MYK toplantısı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Akyüz, toplantı öncesinde ebedi Genel Başkan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzuruna çıktıklarını belirtti.

Armağan Akyüz, Kadın Kolları Genel Sekreterliği'ne Seçildi

Armağan Akyüz, Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya'nın takdiri ve MYK üyelerinin güven oyuyla Kadın Kolları Genel Sekreterliği'ne seçildiğini açıkladı. Akyüz, bu görev için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Asu Kaya'ya ve MYK üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Tüzük Gündemli Toplantı Gerçekleştirildi

MYK toplantısı sonrasında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açılışıyla, Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi'nin katılımıyla, 81 ilden gelen il başkanları ve MYK üyeleri ile birlikte tüzük gündemli bir toplantı gerçekleştirildi. Akyüz, kadınların siyasetin her alanında daha görünür olması için Cumhuriyet Halk Partisi olarak çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini vurguladı.

Kadın Kolları Genel Sekreterliğine seçilen Armağan Akyüz konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "4 Ağustos‘ta gerçekleştirdiğimiz 15. Kadın Kolları Olağan Kurultayı sonrasında gerçekleştirdiğimiz ilk MYK toplantımız öncesinde ebedi Genel başkanımız, partimizin ve ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıktık. Gerçekleştirdiğimiz MYK toplantımızda, Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Asu Kaya’nın takdiri, MYK üyelerimizin güven oyu ile Kadın Kolları Genel Sekreterliği’ne seçilmiş bulunmaktayım. Takdirleri için Kadın Kolları Genel başkanımız Sayın Aysu Kaya’ya ve destekleri için MYK üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. MYK toplantımız sonrasında; Genel başkanımız Sayın Özgür Özel‘in açılışı, Genel Başkan yardımcımız Sayın Gül Çiftçi‘nin katılımıyla 81 ilden gelen il başkanlarımız, MYK üyelerimiz ile birlikte tüzük gündemli toplantımızı gerçekleştirdik. Kadınların siyasetin her alanında görünür olduğu bir Cumhuriyet Halk Partisi için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Muhabir: Sevda Ecem