Daha önce Kirli pazarlıklar, baskı ve tehdit edildiğini belirterek CHP Şereflikoçhisar Gençlik Kolları başkan adaylığından çekildiğini açıklayan Batuhan Küçük haymanagazetesi.org’a yeni açıklamalarda bulundu.

CHP'li Büyükler ve Dostlara Mesaj: Adaletsizliğe Karşı Duruyoruz

ABD Başkanı Joe Biden, İran'ın İsrail'e Saldırısını G7 Liderleriyle Görüştü: Yeni Yaptırımlar Gündemde ABD Başkanı Joe Biden, İran'ın İsrail'e Saldırısını G7 Liderleriyle Görüştü: Yeni Yaptırımlar Gündemde

CHP Şereflikoçhisar Gençlik Kolları başkan adaylığından çekilen Batuhan Küçük, yaptığı açıklamada, partisinin deneyimli isimlerine ve destekçilerine seslendi. Küçük, yıllardır partisine hizmet eden ve özverili bir şekilde çalışan büyüklerine teşekkür ederken, belediye seçimleri sonrası yaşanan adaletsizliklere dikkat çekti.

Açıklamasında, gençlerin ilçede işe yerleştirilmesi gerektiğini vurgulayan Küçük, mevcut yönetimin bu konuda gereken özeni göstermediğini belirtti. Üniversite mezunu gençlerin ilçeden ümidini kesmiş olduğunu ifade eden Küçük, “Mevcut yönetimin gençlere sahip çıkmaması, büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Garibanların muhatap bulamadığı bir ortamda, güçlülerin işleri kolayca çözüme kavuşuyor” dedi.

Batuhan Küçük, mevcut düzenin sürdürülemez olduğunu ve çok yakında mücadelesinin fark edileceğini savundu. “Şereflikoçhisar İçin El Ele” diyerek, kibirden uzak, liyakata önem veren ve gençlere öncelik tanıyan bir anlayışla yola çıkacaklarını duyurdu. Küçük, tüm vatandaşları bu anlayışla kucaklayacaklarını ifade etti.

Gençlere Çağrı: Vazgeçmek Yok

Küçük, ilçedeki gençlere seslenerek, “Vazgeçmek yok, pes etmek yok, bu memleketi terk etmekte yok. Sokaklarımızı biz temizlemezsek kimse temizlemez, Tuz Gölü’ne biz sahip çıkmazsak kimse çıkmaz. Bu memleket için biz mücadele etmezsek kimse etmez” şeklinde konuştu.

Şereflikoçhisar’da neler olmuştu?

Şereflikoçhisar’da CHP Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi öncesinde Batuhan Küçük, partisinde temiz siyaset yerine kirli pazarlıkların döndüğünü, baskı ve tehditlerle karşılaştığını belirterek adaylıktan çekildiğini duyurmuştu. Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak’ın seçim öncesinde herkese iş vaadi verdiğini söyleyen Batuhan Küçük aynı zamanda sosyal medyada kendisine destek verenlere yönelik baskıların da arttığını dile getirmişti.

Muhabir: Cansel Yıldız