Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor

Devcan ve Kaplumbik, ormanda huzurlu bir yaşam sürerken, bir gün yakın arkadaşları Tırtıl Pırtıl'ın ortadan kaybolmasıyla büyük bir endişeye kapılırlar. Onu bulmak için her yeri didik didik arayan ikili, sonunda ormanın derinliklerine doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkmaya karar verir. İkilinin çıktığı bu macera, izleyicilere dostluğun ve cesaretin önemini bir kez daha hatırlatacak.

ZORLUKLARLA DOLU BİR YOLCULUK

Ormanın derinlikleri, Devcan ve Kaplumbik için birçok zorluk barındırıyor. Kendi sınırlarını aşmak ve cesaretlerini toplamak zorunda kalan kahramanlarımız, bu yolculukta hem kendilerini hem de birbirlerini daha iyi tanıyacaklar. Seyirciler, bu heyecan dolu serüvende, kahramanlarımızın Tırtıl Pırtıl'ı bulup bulamayacaklarını merakla izleyecekler.

OYUNUN KADROSUNDA PROFESYONEL İSİMLER

"Çitlerin Ötesi" oyununun yazarı Bülent Bektaş. Rejisörlüğünü ise Mahir Berkant Varol üstleniyor. Dekor ve teknik tasarım Yusuf Sezer Semirli tarafından gerçekleştirildi. Oyunda Sertel Cem Çardaklı, Rüya Uzun, Deniz Yıldırım ve Bülent Bektaş sahne alıyor.

BUGÜN FLANÖR SAHNE'DE!

Oyun, bugün saat 14.30'da Flanör Sahne'de perdelerini açacak. Bu keyifli macerayı kaçırmamak için hemen yerinizi ayırtın!

Muhabir: Hacer Koca